BABAHORDOZÓ

Elkészült az első hordozó! ...a prototípus...A hordozó az ázsiai mei tai hordozókendő alapján készült. ennek a hordozóeszköznek az az elve, hogy a gyermek terpeszben ül a hordozó személy, többnyire az édesanya testére rögzítve. Testük egyik oldalról egymáshoz simul, másik oldalról a hordozó tartja, így a mama mindkét keze szabad marad, de megmarad az intim közelség a gyermekkel.

















A mei tai kendők egy ún. body részből állnak, ebben ül a gyermek. A rögzítést, pedig a majdnem négyzet alakú body sarkaiból induló hosszú pántok speciális kötözésével lehet megoldani. A pántok gyakran nagyon hosszúak, leérhetnek a földre, vagy sokan (bár ok nélkül) de nem bíznak a csomók biztonságosságában, vagy túl bonyolultnak érzik a használatát. Nekik készült a Magyarinda legújabb terméke, mely ötvözi a hagyományos, ősi hordozók ölelő bensőségességét és a modern kenguruk kényelmét.

Termékünk a használhatóság, a kényelem és a biztonság mellett nagy energiát fordít az esztétikumra is.














A hordozó 3 hónapos kortól ajánlott, de tervben van egy újszülöttbetét készítése is.

A hordozó háton, és hason is viselhető. Anyaga 100% pamut munkaruhavászon pamut töltettel, és a töltet szöszösödését gátló belső pamut bélésanyaggal. Díszítés, minta a mikrokord rátétre hímezve. A rátét egy praktikus dupla zsebet rejt. A nagyobba az alvócsuklya belegyűrhető, van rajta még egy kisebb zseb is.
Az alvócsuklya a hordozó vállpántjához patenttal rögzíthető, a pántok kellően hosszúak, hogy hátranyúlva könnyedén elérhesd.

A hordozó biztonsága érdekében elsőosztályú textilt és cérnát használunk! Bővebben személyesen érdeklődhetsz a termékről, ismertető itt!


EGYEDI RENDELÉS ESETÉN VÁLASZTHATÓ:

Egyelőre olíva, beige, és bordó színekben vagy ezek kombinációiban (mert ez van jelenleg raktáron) a motívumok és grafikák közül tetszőlegesen választott (akár egyedileg hozott) hímzéssel. VÁLASSZ A TERMÉKEK KÖZÜL ÉS VÁLASZD KI RÁ A HOZZÁD ILLŐ MINTÁT!
Hozott minta esetén a hímzés feláras! Ha egyedi színt rendelsz, vállalnod kell, hogy készlethiány miatt a beszerzés eltolódhat, így a határidő emiatt csúszhat.

0 megjegyzés: